YOMRA’NIN “VİZYONER” AK PARTİ BAŞKAN ADAY ADAYI

AK Parti aday adayı olan Yüksek Mimar Emrah Ömer Çam, Sancak Mahallesi'nde seçmenlerle buluşarak Yomra'nın geleceğine dair önemli projelerini tanıttı.

Siyaset Yayın: 20 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 20.01.2024 17:27:00
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

Projelerini detaylı bir şekilde açıklayan Çam, özellikle istihdam artırıcı adımların ilçe için kritik olduğunu vurgulayarak, bölgenin ekonomik gelişimine odaklanmayı planladığını belirtti.

Çam, Yomra'nın geleceğini şekillendirmek adına turizm ve imar konularında özel çalışmalar gerçekleştireceğini dile getirdi. Ayrıca, mahalle halkının katılımıyla yapılan buluşmalarda Yomra'nın menfaatlerinin her zaman öncelikli olduğunu vurgulayan Çam, toplumun ihtiyaçlarına yönelik projelerle Yomra'nın kalkınmasına katkı sağlamayı hedeflediğini belirtti. 

Yaptığı çalışmalar hakkında açıklama yapan Çam “ Biz ekibimizle Yomra’yı karış karış geziyoruz. Tüm sorunları tespit etmeye çalışıyoruz. İlçenin geleceği adına 5 yıllık , 20 yıllık ve 50 yıllık vizyon planı çıkartıyoruz. Amacımız mevcut sorunları çözmek ve geleceğe yönelik çıkması muhtemel sorunları önceden tesbit ederek bugünden çözüme kavuşturmaktır. “ dedi

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.