Salih Cora: Trabzon'un Tecrübeli İsmi Ortahisar Belediye Başkanlığı İçin Kulislerde ismi Geçiyor!

Trabzon siyasetinin deneyimli isimlerinden biri olan Salih Cora, geçmişte 2 dönem AK Parti milletvekilliği yapmış başarılı bir siyasetçi olarak tanınıyor.

Gündem Yayın: 18 Ocak 2024 - Perşembe - Güncelleme: 18.01.2024 13:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Şimdi ise adı Ortahisar Belediye Başkanlığı için geçiyor ve halktan büyük bir teveccühle karşılanıyor.

Cora'nın siyasi kariyerine dair etkileyici geçmişi ve milletvekilliği süresince gerçekleştirdiği başarılı projeler, Trabzon'da geniş bir destek kitlesi oluşturmasına neden olmuş durumda. Genç, dinamik ve halkla iç içe bir siyasetçi olarak öne çıkan Cora, Ortahisar Belediye Başkanlığı için önemli bir aday olarak değerlendiriliyor.

Geçmişteki çalışmalarında elde ettiği başarılarıyla bilinen Salih Cora'nın, Ortahisar Belediye Başkanlığı görevinde de başarılı olacağı düşüncesi hakim. Halka yönelik projeleri, kentin gelişimine yönelik vizyonu ve çözüm odaklı yaklaşımıyla dikkat çeken Cora, belediye başkanlığı için gerekli niteliklere sahip bir lider olarak öne çıkıyor.

Özellikle yakın çevresinin ve partisi içindeki destekçilerinin yanı sıra, Trabzonlu vatandaşlar tarafından da büyük bir beklenti içinde olan Cora'nın Ortahisar Belediye Başkanlığı süreci, kentin siyasi geleceğine yönelik önemli bir dönemeç olarak değerlendiriliyor. Cora'nın gelecekteki projeleri ve belediye başkanlığı için vizyonu, Trabzon halkı tarafından merakla bekleniyor."

#
Yorumlar (1)
Ahmet
18.01.2024 23:16
Şehrimize katkı sağlayacağını düşündüğüm isimlerin başında gelen biri olarak görüyorum. İnşallah adaylığı kesinleşir. Hayılırlı olur diyorum.
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.