Halkta Ortahisar CORA ile kazanılabilir düşüncesi hakim.

Trabzon Halkında Ahmet Metin Genç gibi güçlü bir belediye başkanından sonra Salih CORA ismi ile Ortahisar Belediyesi tekrar kazanılabilir görüşü hakim.

Siyaset Yayın: 20 Ocak 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 20.01.2024 17:08:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Trabzon'un saygın isimlerinden ve 2 dönem milletvekilliği yapmış olan Salih Cora'nın adı, Ortahisar Belediye Başkanlığı için geçiyor. Halk arasında geniş bir destek gören Cora, vekillik dönemlerinde gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla beğeni toplamış ve şehre katkı sağlamış bir isim olarak biliniyor.

Yerel kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Cora'nın Ortahisar Belediye Başkanlığı için adaylık gösterilme olasılığı, halkın büyük beğenisini kazanmış durumda. Cora'nın siyasi tecrübesi ve şehre olan katkıları, belediye başkanlığı için ideal bir profil sunuyor.

Parti içinden ve yerel sivil toplum kuruluşlarından gelen destek, Cora'nın adaylığının güçlenmesine katkı sağlıyor. Ayrıca Ahmet Metin GENÇ gibi güçlü bir isimden sonra Ortahisar Belediye Başkanlığının 31 Mart seçimlerinde Salih Cora isminin haricinde bir isimle kazanılabilmesi, diğer partilerin adayları düşünüldüğünde zora girer düşüncesi halkta hakim durumda.

Salih Cora'nın adaylığının resmi olarak açıklanıp açıklanmayacağı ise merak konusu. Ancak, halkın ve yerel aktörlerin bu isme olan ilgisi, Trabzon'un siyasi arenasında heyecan uyandırmaya devam ediyor.

#
Yorumlar (1)
Edip ziya başaran
23.01.2024 18:08
Ahmet kaya
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.