Ankara'da Önemli Buluşma:

Ankara'da Önemli Buluşma: Emrah Ömer Çam, Sayın Salih Cora ve Sayın Fatih Şahin İle Görüntülendi

Siyaset Yayın: 31 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 31.12.2023 17:21:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Ankara'da Ak Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen görüşme, Trabzon eski milletvekili Sayın Salih Cora, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Fatih Şahin ve Yomra Belediye Başkan Aday Adayı Emrah Ömer Çam'ın buluşmasıyla dikkat çekti. Sosyal medya üzerinden, Sayın Salih Cora'nın bu önemli görüşme sonrası Sayın Fatih Şahin'e teşekkürlerini ilettiği gözlemlendi.

Kulislerde ise, Yomra'nın Ak Parti adayı olarak Emrah Ömer Çam'ın isminin ön plana çıktığı yorumları yapıldı. Görüşmenin ardından, sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlar ve teşekkürler, Çam'ın adaylık sürecindeki önemli bir döneme işaret ediyor.

Ankara kulislerinde konuşulanlara göre, Emrah Ömer Çam'ın Yomra Ak Parti Belediye Başkan aday adaylığı için sağlam bir aday profili çizdiği ve partinin üst düzey isimlerince olumlu değerlendirildiği belirtiliyor. Gelişmeler, Yomra siyasetini yakından takip edenleri heyecanlandırırken, Emrah Ömer Çam'ın adı Yomra Belediye Başkan adaylığı için güçlü bir aday olarak değerlendiriliyor.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.